Att sälja ett annorlunda hus kan antingen vara extremt svårt, eller så kan det skapa ett enormt intresse att priset överträffar alla förväntningar.

Det som talar för att det ska gå bra att sälja ett udda hus är att objektet lätt får mycket uppmärksamhet. Speciellt i dagens läge där det annorlunda och det som sticker ut delas och sprids i sociala medier. Man kan därmed lätt få en stor publik utan att lägga stora pengar på marknadsföring och därmed många som ser objektet och därmed ökar möjligheten att hitta intresserade köpare.

Det som talar emot ett udda objekt är att människor ändå ofta vill ha det välkända, det traditionella eller det som många andra har. Visst finns det många som inrett gamla skolor, casinon, kyrkor eller teatrar och skapat fantastiska rum, men de allra flesta vill ändå bo i ett hus med kök, matrum, vardagsrum och några sovrum.

Hus med udda inredning, färgval eller tapeter kan också bli klickmonster på webben, och inte sällan blir det en framgångsrik försäljning eftersom så många ser att objektet är till salu och inredningsstilen alltid går att ändra på.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *